Rólunk

Farkas-Csótó Szilvia

ének

9 évesen énekeltem először közönség előtt, és ott történhetett valami. Beleszerettem az érzésbe. Ha azzal, hogy éneklek, élményt szerezhetek másoknak, magammal ragadhatom őket egy kis időre, mély érzéseket hozhatok elő, vagy egy pár percre kizökkenthetem őket a mindennapi mókuskerékből, már megérte. Ez az, amiért újra és újra mikrofont ragadok. Az éneklés számomra nem hobbi, annál sokkal több. Önkifejezés, feltöltődés, repülés, gyógyulás, minden. Talán ez az, ami miatt hatással van az emberekre.

A maximumra törekszem minden téren, a zenében is. Szerencsésnek érzem magam, mert mindig olyan zenészek vettek és vesznek körül, akik pontosan ugyanilyenek. Tiszteljük a zenét és egymást, és beletesszük a szívünket-lelkünket minden dalba. Gabiban néhány éve egy rendkívül tehetséges, sokoldalú, intelligens zenészt ismertem meg, és nagyon boldog vagyok, hogy a Szisz Acoustic formáció újból lehetőséget ad nekünk a közös zenélésre. 

Mindketten jól ismerjük a rendezvények világát. Én is több száz esküvőn, fesztiválon, városi, magán- és céges eseményen léptem színpadra az elmúlt 15 évben, több mint 10 évig a TrafficBand partizenekar énekeseként, most pedig Gabival a háttérből igyekszünk megfűszerezni, meghitté és felejthetetlenné tenni a fontos pillanatokat.

Jermann Gábor

gitár, ének

Nem emlékszem olyan időre, amikor ne az érdekelt volna legjobban, hogyan lehetnék még jobb zenész, hogy pontosan azt adhassam át, amiről szól egy dal, és hogyan mondhatnék valami olyat a produkciómmal, amit abban a pillanatban, ott csak én mondhatok el. Ezt a szenvedélyt próbálom átadni a hallgatóságnak több, mint 30 éve.

Magyarországon számos pop, funk, rock (Morgenfunk, Szabó Leslie, Pál Dénes, UNIQUE) és jazz formációban vettem részt, showband gitáros-énekesként dolgoztam az Atlanti-óceánon német szállodahajókon, valamint akusztikus duó-trió és más, session produkciókban zenéltem hazai céges, városi és magánrendezvényeken.

Szilvivel először akkor találkoztam, amikor partizenekarommal beugró énekest kerestünk egy céges partihoz. Profi hozzáállása, rugalmassága, színpadi jelenléte, szenvedélye és fantasztikus hangja mindannyiunkban mély nyomokat hagyott. A nagyszerű közös munka eredményeként most, sok évvel később pedig megalakult a Szisz Acoustic formációnk.

Ismerd meg a repertoárunkat is!