Rólunk

Farkas-Csótó Szilvia

ének

Örömet szerezni másoknak, könnyet csalni a szemükbe, önfeledten velük együtt szórakozni, ez az, amiért újra és újra mikrofont ragadok. 9 évesen énekeltem először közönség előtt, és ott történhetett valami. Beleszerettem az érzésbe. Az éneklés számomra nem hobbi, hanem az élet maga. Önkifejezés, kikapcsolódás, feltöltődés, repülés, gyógyulás, minden. Talán ez az, ami miatt hatással van az emberekre.

A maximumra törekszem minden téren, a zenében is. Szerencsés vagyok, mert mindig olyan zenészek vettek és vesznek körül, akik pontosan ugyanilyenek. Precízek, pontosak, profik. Nekik és nekem is a minőség az első. Tiszteljük a zenét és egymást, és beletesszük szívünket-lelkünket minden dalba. Gabiban néhány éve egy rendkívül tehetséges, sokoldalú, intelligens zenészt és énekest ismertem meg, és nagy öröm számomra, hogy a Szisz Acoustic formáció újból lehetőséget adott nekünk a közös zenélésre.

Ismerem a rendezvények világát, több száz esküvőn, fesztiválon, városi, magán- és céges eseményen léptem színpadra az elmúlt 15 évben. 2009 óta a TrafficBand partizenekar énekeseként láthatott a közönség, most viszont picit új arcomat mutatom meg. Gabival ezúttal a háttérből tesszük meghitté és felejthetetlenné a fontos pillanatokat. 

Jermann Gábor

gitár, zongora, ének

Nem emlékszem olyan időre, amikor ne az érdekelt volna legjobban, hogyan lehetnék még jobb zenész, hogy pontosan azt adhassam át, amiről szól egy dal, és hogyan mondhatnék valami olyat a produkciómmal, amit abban a pillanatban, ott csak én mondhatok el. Ezt a szenvedélyt próbálom átadni a hallgatóságnak több, mint 30 éve.

Magyarországon számos pop, funk, rock (Morgenfunk, Szabó Leslie, Pál Dénes, UNIQUE) és jazz formációban vettem részt, showband gitáros-énekesként dolgoztam az Atlanti-óceánon német szállodahajókon, valamint akusztikus duó-trió és más, session produkciókban zenéltem hazai céges, városi és magánrendezvényeken.

Szilvivel először akkor találkoztam, amikor partizenekarommal beugró énekest kerestünk egy céges partihoz. Profi hozzáállása, rugalmassága, színpadi jelenléte, szenvedélye és fantasztikus hangja mindannyiunkban mély nyomokat hagyott. A nagyszerű közös munka eredményeként most, sok évvel később pedig megalakult a Szisz Acoustic formációnk.

Ismerd meg a repertoárunkat!